Γεια χαρά, Επισκέπτης
Όνομα χρήστη: Κωδικός: Να με θυμάσαι

ΘΕΜΑ: Δύο λόγια για το φόρουμ!

Δύο λόγια για το φόρουμ! 1 Χρόνος 2 Εβδομάδες ago #1

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι, καλώς ήρθατε στο φόρουμ της Βουλής των Εφήβων!

Εδώ θα έχουμε την ευκαιρία να γνωριστούμε, να ενημερωθούμε, να ανταλλάξουμε πληροφορίες, εμπειρίες, απόψεις και ιδέες, να συζητήσουμε ώστε να προετοιμαστούμε καλά για τις εργασίες της Συνόδου τον Ιούλιο.

Όπως γνωρίζετε, φέτος αναζητούμε ‘Ένα σχολείο να μας χωράει: κάνουμε like στη διαφορά. Το θέμα της διαφορετικότητας απασχολεί κάθε σύγχρονη κοινωνία και κάθε σκεπτόμενο πολίτη, τον καθένα από εσάς. Οι διαφορετικές πτυχές έκφρασης της διαφορετικότητας, ο σεβασμός και η αποδοχή της, τα όρια στην αποδοχή της διαφορετικότητας είναι κάποια από τα ζητήματα που θα προσεγγίσουμε κατά τη διάρκεια της Συνόδου.

Για να δουλέψουμε καλύτερα, έχετε χωριστεί σε 6 ομάδες. Για κάθε ομάδα υπάρχει μια ενότητα στο φόρουμ, όπου θα μπαίνουν και θα συζητούν μόνο τα μέλη της αντίστοιχης ομάδας. Οι ομάδες - ενότητες είναι:

→ Oμάδα Α ή Καθρέφτη, καθρεφτάκι μου…
→ Ομάδα Β ή Από πού κρατάει η σκούφια σου;
→ Ομάδα Γ ή Βαβελ-ίσιους!!!
→ Ομάδα Δ ή Σε τι θεό πιστεύεις;
→ Ομάδα Ε ή Ακολούθησε την καρδιά σου!
→ Ομάδα ΣΤ ή Λύκε, Λύκε, είσαι εδώ; Όταν η Κοκκινοσκουφίτσα αγάπησε τον Λύκο…


Στο φόρουμ υπάρχει επίσης μια άλλη ενότητα, ανοικτή σε όλες και όλους, όπου μπορείτε να γνωριστείτε μεταξύ σας, να βρείτε απαντήσεις σε απορίες σας και να συζητήσετε άλλα θέματα που σας ενδιαφέρουν.
Λίγες μέρες πριν τη Σύνοδο, θα ανοίξει άλλη μια ενότητα, μέσα από την οποία θα ενημερωθείτε για οργανωτικά θέματα σχετικά με την ΚΓ΄ Σύνοδο (διαμονή, μετακίνηση, πρόγραμμα κ.λπ.).

Καλή μας αρχή!
Πρέπει να είστε εγγεγραμμένο μέλος του Φόρουμ για να κάνετε μια δημοσίευση.